محتوای این مقاله
بسته به رنگ لوبیا برشته شده که توسط چشم انسان دیده می شود، آنها به عنوان روشن، متوسط، متوسط، متوسط، تیره، تیره یا بسیار تیره طبقه بندی می شوند. دقیق ترین روش برای تعیین درجه برشته کردن شامل اندازه گیری نور منعکس شده از دانه قهوه خارجی ها های برشته شده است که با یک منبع نور نزدیک به مادون قرمز روشن می شود. این نورسنج پیشرفته از فرآیندی به نام طیفسنجی برای برگرداندن عددی استفاده میکند که به طور مداوم درجه نسبی برشته شدن یا توسعه طعم را در قهوه برشته نشان میدهد.
ترک ها اولین کسانی بودند که از دستگاه های قهوه ساز استفاده کردند، اما زمان قهوه خارجی ها اختراع آنها مورد بحث است. موضوع این است که برخی از حساب ها ادعا می کنند که اولین قهوه جوش حدود 500 پس از میلاد ساخته شده است – حتی قبل از اینکه قهوه کشف شود. از آنجایی که قهوه در اتیوپی سرچشمه گرفته است، اولین قهوه جوش احتمالاً پس از سال 1500 ایجاد شد، زمانی که قهوه خانه ها در حال رونق بودند. در اروپا، نوشیدن قهوه در اصل بر اساس قهوه خارجی ها روش دم کردن سنتی عثمانی بود. پورتافیلتر اولین بار در سال 1908 توسط یک زن خانه دار آلمانی به نام ملیتا بنز در آلمان اختراع شد.
عرق آقای پکن
با این حال، قهوه خیلی بیشتر از کافی شاپ ها و دستگاه های Keurig وجود داشته است. بنابراین بیایید نگاهی بیندازیم به این که چگونه فن آوری دم کردن قهوه از زمانی که قهوه در بیش از 500 سال پیش رایج شد، تکامل یافته است. مردم در سراسر جهان قهوه خارجی ها روز خود را با یک فنجان قهوه آغاز می کنند. برخی از افراد به قهوهسازها علاقه دارند، برخی دیگر دستگاههای اسپرسوساز و فرنچ پرس و برخی دیگر قهوه فوری را دوست دارند.
دانه های قهوه چگونه کشف شد؟
از این گذشته، به نظر می رسد که قهوه خارجی ها قهوه سرد در سراسر جهان محبوبیت بیشتری پیدا می کند. چه از نظر فنی یک چیز آمریکایی قهوه خارجی ها باشد یا نه، شکی نیست که یک نوشیدنی محبوب در آمریکا است. داستان دیگری ادعا می کند که قهوه سرد برای اولین بار در قرن هفدهم در وین، اتریش ساخته شد. داستان از این قرار است که فردی به نام فرانتس گئورگ کولچیکی جاسوس ارتش اتریش بوده است. سلطان ترکیه که عاشق قهوه بود، در ازای آموزش درست کردن قهوه، به کولسیکی پیشنهاد آزادی داد.
محتوای انحصاری برای مشترکین
فرانسوی ها کشت قهوه را در دریای کارائیب آغاز کردند، سپس اسپانیایی ها در آمریکای مرکزی و قهوه خارجی ها پرتغالی ها در برزیل. قهوه خانه های اروپایی در ایتالیا و بعداً در فرانسه سرچشمه گرفتند و به سطح جدیدی از محبوبیت رسیدند. اکنون برای پاریسیها باید در بسیاری از کافههای پاریس یک فنجان قهوه و یک باگت یا کروسان بخورند. گیاهان متوقف می شوند دریافت قهوه خارجی ها در بندر صادراتی موکا در یمن، منبع عرضه به اروپا، و تاسیس در هند شرقی هلند. سرمایه گذاری برای رشد چندین گیاه از دانه های اولین محموله چنان موفقیت آمیز بود که شرکت هند شرقی هلند توانست تقاضای اروپا برای “قهوه جاوا” را تا سال 1719 برآورده کند.
قهوه به فنجان شیطان معروف بود
اولین قهوه جوش سنتی اروپایی از فلز ساخته شد و در سال 1650 در بازار ظاهر شد. خبره های قهوه اکنون چیزی هستند که منجر به اختراعات جدیدی قهوه خارجی ها مانند قهوه تخصصی می شود. دوستداران واقعی قهوه نیز از فرآیندهای دم کردن و منشاء دانه ها آگاهی بیشتری دارند.
تلاش هایی برای جلوگیری از قهوه خارجی ها گسترش محبوبیت روزافزون قهوه انجام شد. زمانی که سلیمان هنوز در قدرت بود، مالیات ها برای جلوگیری از نوشیدن قهوه توسط قهوه خارجی ها بوروکرات ها و بیکاران وضع شد. علیرغم تلاش برای جلوگیری از نوشیدن قهوه، فتوا در نهایت شکست خورد زیرا قهوه با اثرات الکل مقایسه نمی شود.
ظهور مزارع قهوه
وقتی برای اولین بار شروع به تهیه قهوه کردیم، دانه ها را در یک قابلمه آب با ادویه های دیگر می جوشاندند. در مورد اینکه چه کسی اولین بار قهوه را اختراع کرد و کدام منطقه بهترین فنجان قهوه خارجی ها قهوه را تولید می کند، نظرات مختلفی وجود دارد. شکی نیست که علیرغم محبوبیت روزافزون قهوه، این موضوع برای سالهای آینده به عنوان موضوع داغ بحث باقی خواهد ماند. از آن زمان، برزیل به دلیل تولید قهوه خود با میلیون ها هکتار مزارع قهوه به شهرت جهانی رسیده است. آب و هوا و خاک برزیل آن را برای کشت قهوه ایده آل کرده است. کشاورزان آن سال به سال در کشت و خشک کردن قهوه بسیار ماهر شده اند.
تاریخچه قهوه (قصه هایی از گذشته)
من قهوه خارجی ها بیشتر عمرم قهوه و چای نوشیده ام، اما تا زمانی که در Thirstperk.com شروع به کار کردم، در این زمینه متخصص شدم. من یک معتاد کامل به کافئین هستم که ساعت ها صرف خواندن و امتحان کردن قهوه های مختلف در جستجوی خود برای یافتن یک فنجان قهوه عالی کرده ام. در افسانه ای دیگر آمده است که قهوه توسط شاگردی از شیخ شاذلی به نام عمر کشف شد که به مداوای بیماران با دعا معروف بود. یک بار عمر بدون غذا به غارهای بیابانی نزدیک اساب تبعید شد. یک روز داشت میوه عجیبی از بوته می خورد، اما میوه برایش تلخ بود.
آنها اولین کسانی هستند که لوبیا را بیرون می آورند، تفت می دهند، آسیاب می کنند و با آب داغ مخلوط می کنند. همانطور که می دانید قهوه تاریخچه بسیار طولانی و غنی از اولین کشف تا به امروز دارد. در اواسط قرن هفدهم بیش از 300 قهوه خانه در لندن وجود داشت که بسیاری از آنها افراد همفکر از جمله بازرگانان، حمل و نقل، دلالان و هنرمندان را به خود جذب می کردند.
منبع: کلیک کنید
احسان مارکت